A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

УВАГА!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Нещодавно у селі Вільшанка було скоєне кримінальне правопорушення – пошкодження та крадіжка оптоволоконного кабелю підключення до мережі Інтернет.

14:55 22.02.2022

Вільшанська сільська рада оголошує конкурс з визначення аптечних та стоматологічних установ

Оголошується конкурс з визначення аптечних та стоматологічних установ, якими будуть надаватись відповідні пільги і послуги на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

16:40 21.02.2022

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності Вільшанської громади!

Відповідно до звернення Відділення поліції № 5 Житомирського районного управління поліції та з метою підвищення рівня безпеки населення, просимо суб’єктів підприємницької діяльності громади (потенційно небезпечних об’єктів, щодо яких можуть надходити анонімні повідомлення про мінування) розглянути питання щодо встановлення на зазначених об’єктах та прилеглих територіях достатньої кількості засобів відеоспостереження.

17:28 14.02.2022

Долучайтеся сьогодні до вебінару «Ціна чужої війни», – Житомирська ОДА

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану. З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни, але священною є пам’ять про героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну – своє життя.

10:33 14.02.2022

Шановні абітурієнти! Триває вступна кампанія до ВНЗ системи ДСНС України – 2020

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу у вищі навчальні заклади ДСНС України за державним замовленням.

17:23 21.01.2022

Запрошуємо до співпраці волонтерів пробації!

Житомирський районний сектор № 10 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області – запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.

15:17 19.01.2022

До уваги власників землі та землекористувачів: індексація нормативної грошової оцінки землі

Як повідомляє Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України за інформацією Державної служби статистики України, індекс споживчих цін за 2021 рік становив 110,0%. Відповідно до пункту 9 підрозділу 6 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (в редакції Закону України від 30.11.2021 № 1914–IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень») індекс споживчих цін, що використовується для визначення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель, застосовується із значенням 100 відсотків:

13:25 12.01.2022

Телефони довіри про корупційні правопорушення у підрозділах ДСНС

Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС, Ви можете повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Житомирській області письмово чи особисто за адресою: 10008, м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 33, за допомогою електронного зв’язку відправивши електронне повідомлення на окрему електронну адресу: vukruvach@zt.dsns.gov.ua чи за телефоном (0412) 48-03-47 з 9.00 год. до 18.00 год., з понеділка по п’ятницю.  У цілодобовому режимі повідомити можна по телефону довіри Головного управління ДСНС України у Житомирській області за телефоном (0412) 24-38-24.    

15:28 14.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь