A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

УВАГА!

Телефони довіри ДСНС

Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС, Ви можете повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Житомирській області письмово чи особисто за адресою: 10008 м. Житомир вул. Святослава Ріхтера, 33, за допомогою електронного зв’язку відправивши електронне повідомлення на окрему електронну адресу: vukruvach@zt.dsns.gov.ua чи за телефоном (0412) 48-03-47 з 9.00 год. до 18.00 год., з понеділка по п’ятницю.

09:30 26.12.2023

До уваги суб'єктів господарювання

Державна служба України з надзвичайних ситуацій та її Головне управління у Житомирській області повідомляють, що надають (безпекова ситуація дозволяє) адміністративні послуги щодо реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки, як через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану систему ДСНС (портал «ДІЯ»), так і у паперовому вигляді.

10:07 21.12.2023

ЗАБОРОНА НА ВИЛОВ РАКІВ З 01 ГРУДНЯ 2023 ПО 30 ЧЕРВНЯ 2024 (ВКЛЮЧНО)

З метою збереження популяції та забезпечення охорони річкових раків під час їх природного відтворення, збільшення їх запасів з 01 грудня 2023 року по 30 червня 2024 року (включно) розпочинається заборона на лов річкових раків на період їх першої линьки та у період їх спарювання, виношування ікри у водних об’єктах Житомирської області.

10:08 01.12.2023

УВАГА: безкоштовна консультаційна гаряча лінія для постраждалих аграріїв

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації інформує, що за підтримки Програми USAID АГРО, у межах спільного проєкту з Всеукраїнською Аграрною радою створена безкоштовна консультаційна гаряча лінія для отримання юридичної та іншої експертної підтримки для агровиробників, які постраждали внаслідок бойових дій або тимчасової окупації, за телефоном -067 503 19 08.

16:34 07.11.2023

До уваги суб'єктів господарювання: зміни у законодавстві про гранти для бізнесу

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації інформує, що постановою Кабінету Міністрів України від 27.10.2023 №1125 затверджено зміни до порядків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 №738 «Про деякі питання надання грантів бізнесу».

15:29 03.11.2023

Увага: громадські слухання

Повідомляємо, що у п’ятницю, 3 листопада 2023 року, відбудуться громадські слухання за участю представників Вільшанської сільської ради з обговорення питань ліквідації Карповецького закладу дошкільної освіти «Калинка» та створення дошкільного структурного підрозділу в комунальному закладі «Карповецький ліцей».

15:30 01.11.2023

Запрошуємо до участі у проєкті з навчання для жінок-фермерів

Інформуємо вас, що у рамках допомоги у відновленні аграрного сектору України за підтримки Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної (військової) адміністрації спільно з Поліським національним університетом реалізується пілотний проект з навчання прогресивним практикам ведення рослинництва для жінок-фермерів Житомирської області.

09:02 26.09.2023

До уваги жителів громади!

Інформуємо вас, що проведений ЗСУ аналіз застосування противником засобів повітряної розвідки на території України свідчить, що командування російських окупаційних військ активно здійснює заходи щодо добування достовірної інформації стосовно розміщення військових частин (підрозділів) Сухопутних військ ЗС України, угруповань військ (сил), військових об’єктів інфраструктури держави за допомогою технічних засобів розвідки.

14:00 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь