A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини Житомирської області

02 ЛИСТОПАДА – НАЦІОНАЛЬНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЖІНОЧЕ ЛІДЕРСТВО У ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ТА МІСЦЕВОМУ САМОВРЯДУВАННІ В КОНТЕКСТІ ВІЙНИ»

02 листопада 2022 року о 10:00 Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громада у партнерстві з проєктом ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні» та шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» SALAR International розпочне Національну конференцію «Жіноче лідерство у децентралізації та місцевому самоврядуванні в контексті війни» в онлайн форматі.

16:49 31.10.2022

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ ПІД ЧАС ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ – РОЗ’ЯСНЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

Експерти Програми USAID DOBRE, у співпраці з ВАОТГ, у вересні 2022 року провели вебінар «Земельні ресурси – як основа ефективної релокації», під час якого учасники обговорили: особливості діяльності ОМС при релокації підприємств; законодавство України, що визначає особливості земельних відносин для цілей релокації бізнесу та спрощення процедур при передачі земель у користування для розміщення виробничих потужностей; зміну цільового призначення земельних ділянок за спрощеною процедурою; алгоритм дій у випадку призупинення функціонування ДЗК тощо.

14:29 27.10.2022

ЖИТОМИРЩИНА ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ПРОЕКТУ USAID

В Житомирі відбулася презентація міжнародного проекту  «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я». Він розрахований на п’ять років, а кошти на його фінансування виділені  Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Проект реалізується  спільно з Міністерством охорони здоров’я  України  -- з метою підтримки реформ у сфері громадського здоров’я в Україні, підвищення готовності протистояти загрозам громадському здоров’ю, зміцнення послуг з імунізації та розширення послуг у сфері психічного здоров’я для вразливих верств суспільства, які зазнали впливу війни Росії проти України.

14:27 27.10.2022

СПЕЦАВТОМОБІЛЬ – ВІД ДИТЯЧОГО ФОНДУ ООН (ЮНІСЕ

Вакцинація в умовах війни набула особливої актуальності. Адже кожна людина, де б вона не перебувала – повинна мати можливість отримати необхідні щеплення. Усвідомлюючи цю необхідність, представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) вже вдруге цього року передали нашій державі партію з десяти спеціальних автомобілів-рефрижераторів для транспортування вакцин.

15:46 25.10.2022

Співпраця бюро правової допомоги та районного сектору пробації

25 жовтня 2022 року начальником Житомирського районного сектору № 10 філії ДУ «Центр пробації» в Житомирській області Наталією Микульською було проведено робочу зустріч із завідвачом сектору «Чуднівське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Романом Фарботою.

13:15 25.10.2022

Епідемічна ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Житомирській області за 42 тиждень ( 17.10-23.10.2022)

Захворюваність COVID-19 в Житомирській області з початку серпня місяця поточного року поступово  зростала. Проте, протягом останніх 4-х тижнів ситуація  стабілізувалась та захворюваність дещо знизилась.

16:46 24.10.2022

ТРИВАЮТЬ ЕЛЕКТРОННІ АУКЦІОНИ З ПРОДАЖУ ОБ’ЄКТІВ МАЛОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ НА ЖИТОМИРЩИНІ. ВСТИГНІТЬ ПОДАТИ ЗАЯВКУ!

Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку та економічної політики  Житомирської ОВА за інформацією Управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області Регіонального відділення ФДМУ по Рівненській та Житомирській областях.

08:28 21.10.2022

НАДИХНИСЬ УКРАЇНОЮ! ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ УКРАЇНИ ЗАПОЧАТКУВАЛО ІНФОРМАЦІЙНУ КАМПАНІЮ. ВІДЕО

З метою підтримки туристичної галузі та стимуляції туристичного сегменту економіки Державне агентство розвитку туризму України організувало масштабну соціальну рекламну кампанію «Надихнись Україною!».

16:00 19.10.2022

Епідемічна ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Житомирській області за 41 тиждень ( 10.10-16.10.2022)

Захворюваність COVID-19 в Житомирській області з початку серпня місяця поточного року поступово зростала. Проте, протягом останніх 3-х тижнів ситуація  стабілізувалась та дещо знизилась.

15:38 18.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь