A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

   

 

Дата: від до Скинути

Матерям Героїв вручили посмертні нагороди

Сьогодні, 26 березня, начальник третього відділу Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Клок та Вільшанський сільський голова Сергій Мельник вручили посмертні нагороди матерям наших земляків, які втратили життя у боротьбі за Україну, Сергія Тимчика та Сергія Краснощока.

17:40 26.03.2024

#плічопліч Відбулись змагання з футзалу серед учнів ліцеїв Вільшанської громади

II етап змагань у рамках загальнонаціонального проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" у Вільшанській громаді завершився змаганням з футзалу серед юнаків закладів загальної середньої освіти

17:13 26.03.2024

ІНФОРМУВАННЯ ЩОДО ПОРЯДКУ ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ, ПЕРЕДБАЧЕНИХ У ДЕРЖАВНОМУ БЮДЖЕТІ ДЛЯ НАДАННЯ ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВАМ ТА ІНШИМ ВИРОБНИКАМ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

Повідомляємо, що Урядом затверджено постанову Кабінету Міністрів України від 15.03.2024 №300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Названою постановою внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 22.06.2022 №918.

15:49 26.03.2024

Два сумних роки з дня загибелі Героя

Два роки тому у нашу громаду прийшло непоправне горе – чорна звістка про трагічну загибель у горнилі війни земляка, карпівчанина, який мужньо боронив Україну від ворога, Михайла Кузніцова.

11:18 21.03.2024

Відбулась нарада з працівниками культури

20 березня за ініціативи та організації провідного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Тетяни Кондратюк відбулись професійні "посиденьки" з директорами, завідувачами та художніми керівниками закладів культури Вільшанської громади під гаслом: "Культура - це не лише «співи і танці», а і популяризація традицій, звичаїв, цінностей, історії і духовності, те, що формує народ як націю".

16:58 20.03.2024

Корисна інформація для платників податків: порядок розрахунку мінімального податкового зобов’язання

Головне управління ДПС у Житомирській області повідомляє, що відповідно до п.297(1).1 ст. 2971 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) платники єдиного податку – власники, орендарі, користувачі на інших умовах (у тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, а також голови сімейних фермерських господарств, у тому числі щодо земельних ділянок, що належать членам такого сімейного фермерського господарства та використовуються таким сімейним фермерським господарством, зобов'язані подавати додаток з розрахунком загального мінімального податкового зобов'язання у складі податкової декларації за податковий (звітний) рік.

10:59 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь