A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Нові велосипеди соціальним робітникам та електрикам громади

Дата: 15.11.2021 15:53
Кількість переглядів: 1425

Фото без опису

Тиждень тому в Україні відзначали День працівника соціальної сфери. Працівники даної галузі громади приймали щирі вітання від колег та односельців. Керівництвом Вільшанської громади також підготовлено корисні подарунки до професійного свята, які у зв’язку з рядом обставин не були вручені в дату. Але ж отримувати сюрпризи приємно завжди, чи не так?

Фото без описуСьогодні, 15 листопада, соціальним робітникам Комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг», а також електрикам сільської ради було урочисто вручено нові велосипеди, придбані за рахунок коштів Вільшанської сільської ради.

Фото без описуНа даний час 11 соціальних робітників Центру надають послугу догляду вдома 91 особі похилого віку та особам з інвалідністю у всіх старостинських округах нашої громади. Навантаження на одного соціального робітника становить в середньому 8 підопічних. Більшість осіб проживають у віддалених куточках населених пунктів. Соціальним робітникам щодня доводиться долати чималу відстань від одного підопічного до іншого, адже послуги надаються за місцем проживання. А тому такий вид транспорту, як велосипед, дозволить суттєво полегшити роботу соціальних робітників, дасть можливість ефективніше використовувати робочий час, а підопічні оперативніше отримуватимуть необхідні соціальні послуги. Відтепер доставка продуктів харчування, медикаментів та промислових товарів для людей похилого віку відбудеться швидше, якісніше та з комфортом.

Фото без описуТакож на благо жителів громади трудиться 2 електрики, які налагоджують вуличне освітлення, забезпечують електрифікацію закладів комунальної власності.

Участь в урочистостях взяли працівники сільської ради, старости округів та поліцейські офіцери громади.

Фото без описуСільський голова Сергій МЕЛЬНИК звернувся з вітальним словом до соціальних робітників з подякою за їхню доброту, чуйність та співпереживання, з яким вони виконують свою роботу, турбуючись про літніх одиноких людей. Голова громади запевнив, що сільська рада й надалі докладатиме зусилля, аби забезпечити соціальних робітників необхідним для полегшення їх праці та підвищення якості надання соціальної послуги догляду вдома.

Фото без описуТакож Сергій Аркадійович передав щирі вітання та найкращі побажання працівникам соціальної сфери від депутата обласної ради Ігоря ХОДАКА – людини, яка ніколи не стоїть осторонь чужих проблем і завжди проявляє доброту і милосердя, підтримує усі починання та ініціативи сільської ради.

Ірина ЦАПУН – начальник КУ «Центр з надання соціальних послуг» – привітала своїх підлеглих з приємною подією, подякувала за відповідальне та сумлінне ставлення до своїх обов’язків, побажала міцного здоров’я та щастя у родинах.

Фото без описуВід імені соціальних робітників виступила Наталія КАНАВСЬКА, яка звернулась до сільського голови та усіх присутніх зі словами вдячності за допомогу та підтримку, розуміння та турботу про людей. Вона відзначила, що підтримка влади – це великий крок назустріч працівникам, які надають допомогу соціально незахищеним верстам населення.

Сподіваємось, новий двоколісний транспорт служитиме довго і вірно!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь