A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Проведено третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Вільшанської громади

Дата: 25.10.2021 23:41
Кількість переглядів: 750

Продовжується робота над Стратегією розвитку Вільшанської територіальної громади на період до 2027 року за підтримки залучених експертів. Сьогодні, 25 жовтня, відбулось чергове, третє, засідання робочої групи під координацією експерта із стратегічного планування Дмитра Клименка.

Під час  зустрічі учасниками заходу були обговорені попередні напрацювання (стратегічне бачення, SWOT –аналіз, порівняльні переваги, виклики та ризики). Окрім цього, члени робочої групи разом з експертом працювали у групах над визначенням стратегічних цілей та завдань Стратегії.

Пан Дмитро розповів про подальші кроки з підготовки переліку заходів та проєктів розвитку громади, які відповідатимуть завданням Стратегії розвитку.

Незабаром буде розпочато збір проєктних ідей до Плану реалізації Стратегії на період до 2027 року та їх відбір. Тож кожен мешканець Вільшанської громади зможе внести свої пропозиції.

Матеріали, підготовлені в процесі роботи над Стратегією, та оголошення про збір проєктних ідей буде опубліковано на веб-сайті Вільшанської сільської ради в розділі «Стратегія розвитку громади».

 

По закінченні засідання робочої групи відбулось навчання-тренінг з проєктного менеджменту для працівників Вільшанської сільської ради та усіх бажаючих.

Володіння аспектами проєктного менеджменту відкриває можливості для залучення додаткового фінансування для розвитку громади. Спектр застосування знань, отриманих під час навчання, досить широкий: від залучення фінансування з Державного фонду регіонального розвитку – до участі у конкурсах грантових фондів Європейського Cоюзу; від конкурсів, у яких можуть брати участь лише органи публічної влади, до конкурсів, у яких органи влади можуть бути лише партнером.

Працюючи у групах, учасники заняття попрактикувались у підготовці проєктної заявки та спробували оцінити, від чого насправді залежить її успіх.

Спільними зусиллями ми зможемо зробити нашу громаду найкращою! Тож рухаймося далі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь