A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Запроваджуємо щорічний огляд-конкурс із благоустрою

Дата: 05.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 1214

Фото без опису

Відповідно до рішення 6 сесії VIII скликання Вільшанської сільської ради від 15 квітня 2021 року № 652 на території громади запроваджено щорічний огляд-конкурс з благоустрою населених пунктів. 

Конкурс проводитиметься спеціально утвореною комісією щорічно з 1 березня по 31 жовтня. Комісія здійснюватиме не менше трьох моніторингових оглядів територій населених пунктів в період проведення конкурсу. Підведення підсумків здійснюватиметься з 1 по 20 листопада.

Нагородження переможців відбуватиметься у трьох номінаціях із врученням грамот та грошових винагород:

  1. «Краща сільська садиба» (при оцінці враховуватиметься: наявність таблички з назвою вулиці та номером будинку, стан утримання садиби, паркану та прибудинкової території, наявність квітників та газонів, сформованість крон дерев та кущів, відсутність бур’янів, чагарників, сміття тощо, наявність елементів благоустрою, утримання домашніх тварин та птиці відповідно до норм та правил та ін.) - 2000 грн.;
  2. «Кращий благоустрій території закладу, установи, об’єкту підприємницької діяльності» (до уваги беруться: стан, утримання та естетичне оформлення території закладу, охайні вивіска та фасад, наявність пандуса, зелених насаджень, квітників (клумби, рабатки, кронування дерев), благоустрій прилеглої до прибудинкової ділянки території вулиці або тротуару, наявність і утримання в чистоті урн для сміття, наявність «новизни» та «креативності» в елементах благоустрою) – 5000 грн.;
  3. «Кращий населений пункт громади» (визначається за наступними показниками: забезпечення виконання заходів з благоустрою населеного пункту, реконструкція, ремонт та утримання в належному стані вулиць, доріг, спортивних майданчиків, стадіонів, пам’ятників, в’їзних знаків, присадибних територій, криниць, парканів, тротуарів, зелених насаджень, сільських цвинтарів, забезпечення зовнішнього освітлення, утримання у належному стані сміттєзвалищ, збереження наявних і створення нових парків, скверів та інших об’єктів зеленого будівництва, організація роботи, пов’язаної з охороною довкілля, в тому числі із запобіганням забрудненню річок, ставків, збереження історико-культурної спадщини) – 100 000 грн.

Тож чепуріть свої оселі й обійстя і вперед до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь