A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 26.04.2021 09:16
Кількість переглядів: 866

Фото без опису

Традиційно у понеділок, 26 квітня, сільський голова Сергій Мельник та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Ратошнюк провели щотижневу нараду з працівниками апарату та структурних підрозділів сільської ради.

Нарада розпочалась із хвилини мовчання в пам’ять про тих, чиї життя забрало страшне лихо аварії на Чорнобильській АЕС.

Ігор Кучмій, начальник відділу освіти, молоді та спорту, доповів, що у всіх закладах загальної середньої освіти громади, а також будинках культури, клубах та бібліотеках проводяться інформаційні та виховні пам’ятні заходи, приурочені 35-им роковинам Чорнобильської трагедії.

Фото без описуТакож Ігор Вікторович повідомив, що на минулому тижні для закладів освіти закуплено побутову хімію та електролобзики, тривають перемовини з виконавцями робіт щодо під’єднання КЗ «Вільшанський ліцей» до потужнішої інтернет-мережі.

За інформацією Світлани Ліпкус, начальника відділу фінансів, виконання плану доходів сільської ради станом на 26 квітня становить 104 %, очікуються ще планові надходження.

Фото без описуСергій Дзюбанчук, начальник відділу «Спеціалісти ради» поінформував, що протягом поточного тижня заплановано завершити підготовку решти рішень, прийнятих на 6 сесії сільської ради, із земельних питань та направити їх заявникам. Податковій службі необхідно надати списки платників земельного податку. До сільської ради продовжують надходити заяви від населення стосовно земельних відносин.

Керівники решти відділів ради доповіли про роботу, проведену протягом минулого тижня по напрямках своєї діяльності та озвучили плани і завдання на поточний тиждень.

Зокрема, у кожному населеному пункті тривають роботи з благоустрою територій, необхідно завершити прибирання на кладовищах до поминальних днів, у кінці тижня заплановано провести засідання комісії з питань захисту прав дитини, надати щомісячні звіти по кожному напряму діяльності до обласних управлінь та департаментів тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь