A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 05.04.2021 11:45
Кількість переглядів: 1031

Фото без описуСьогодні, 05 квітня, відбулась традиційна нарада з працівниками апарату та структурних підрозділів сільської ради. Нараду провели сільський голова Сергій Мельник та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Ратошнюк.

Сергій Мельник представив колективу новоприйнятих працівників: Сергія Петровича Дзюбанчука – начальника відділу «Спеціалісти ради»; та Ірину Іванівну Левик – державного реєстратора.

Керівники відділів ради доповіли про роботу, проведену протягом минулого тижня по напрямках своєї діяльності, та озвучили плани і завдання на поточний тиждень.

Серед іншого, Валентина Ратошнюк повідомила, що 15 квітня заплановано провести чергову сесію сільської ради, тому необхідно невідкладно подати проєкти рішень та матеріали до них, якщо є така потреба. Олександр Комашевський, головний спеціаліст із земельних питань, відмітив, що уже опрацьовано понад 300 заяв по даному напряму, підготовлені проєкти рішень, заяви від населення ще надходять.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ігор Кучмій повідомив, що сьогодні заплановано проведення атестації педагогічних працівників закладів освіти громади.

Фото без описуВалентина Чириця, спеціаліст І категорії, зазначила, що виникають труднощі з впровадженням електронного реєстру громади, адже він ще не допрацьований, відсутня інформація, необхідна для роботи в ньому, не проводилось відповідне навчання.

Тривають роботи з благоустрою, проведено заходи по розчищенню кладовищ Волосівського старостинського округу, які були найзанедбанішими, на черзі – прибирання на кладовищах решти населених пунктів, а також територій загального користування сіл. Маємо сподівання, що місцеві жителі активного долучатимуться до прибирань у селах, де вони мешкають.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь