A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення 5 сесії VIII скликання (№ 189 - № 279)

Дата: 26.02.2021 16:35
Кількість переглядів: 589

189

Про виконання Програми соціального, економічного та культурного розвитку Вільшанської сільської ради на 2020 рік.

190

Про затвердження звіту про виконання бюджету за 2020 рік.

191

Про внесення змін до складу виконавчого комітету Вільшанської сільської ради.

192

Про Програму захисту прав дітей Вільшанської сільської ради «Дитинство» на 2021-2022 роки.

193

Про Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2022 роки.

194

Про Програму підтримки сімї, забезпечення гендерної рівності, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми.

195

Про Програму розвитку місцевого самоврядування на території Вільшанської сільської ради на 2021 -2022 роки.  Додаток

196

Про програму профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Вільшанської сільської ради на 2021-2024 роки.

197

Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Вільшанської сільської ради та її виконавчого комітету.

198

Про внесення змін до сільської програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян сіл Вільшанської сільської ради на 2021 – 2022 роки.

199

Про внесення змін до структури апарату Вільшанської сільської ради.

200

Про надання матеріальної допомоги жителям Вільшанської сільської ради.

201

Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 р. Рішення № 201 Рішення № 201 (продовження) Додаток 2  Додаток 3 Додаток 3 (продовження) Додаток 4 Додаток 4 (продовження) Додаток 4 (продовження-1) Додаток 6 Додаток 6 (продовження)

202

Про затвердження розпоряджень сільського голови.

203

Про затвердження передавального акту Кілківської сільської ради.

204

Про затвердження передавального акту Маловолицької сільської ради.

205

Про затвердження Статуту Кілківського ЗДО «Зірочка» у новій редакції.

206

Про затвердження Статуту ВолосівськогоЗДО «Сонечко» у новій редакції.

207

Про затвердження Статуту КЗ «Вільшанський ліцей» у новій редакції.

208

Про затвердження Статуту Галіївської ЗОШ І-ІІІ ст. у новій редакції.

209

Про затвердження Статуту Карповецької ЗОШ І – ІІІ ст. у новій редакції.

210

Про затвердження Статуту Трощанської ЗОШ І – ІІІ ст. у новій редакції.

211

Про затвердження Статуту Волосівської ЗОШ І-ІІ ступенів у новій редакції та внесення змін до контракту з керівником.

212

Про затвердження Порядку використання легкового автомобіля для поїздок, пов’язаних із службовою діяльністю.

213

Про прийняття на баланс Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області точки розподілу електричної енергії.

214

Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації, що перебувають у комунальній власності Вільшанської сільської ради Чуднівського району.

215

Про порядок організації та залучення громадян до громадських робіт на 2021 р.

216

Про надання в оренду жительці с.Галіївка Кравчук Т.В. житлового приміщення, що знаходиться за адресою: вул.В.Ф.Мазуркевича,15 с.Галіївка та перебуває у комунальній власності громади.

217

Про надання доручення виступити замовником проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності, що перебувають у комунальній власності Вільшанської сільської ради Чуднівськогорайону Житомирської області та підлягають приватизації з метою приведення їх залишкової вартості до справедливої, відповідно до положень (стандартів) бухгалтерського обліку.

218

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель водного фонду на території населених пунктів Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області.

219

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель с.Троща  Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області.

220

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель із багаторічними насадженнями на території населених пунктів Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області.

221

Про надання дозволу на розроблення проекту впорядкування угідь земельної ділянки в с.Карпівці Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області

222

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва та експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Реконструкція системи теплопостачання з встановленням теплогенератора модульного для опалення КЗ «Вільшанський ліцей» Вільшанської сільської ради по вул.Центральна,26 с.Вільшанка Чуднівського району Житомирської області»

223

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва та експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт із заміною віконних блоків Карповецької ЗОШ І-ІІІ ступенів в с.Карпівці Житомирського району Житомирської області»

224

Про затвердження генерального плану с.Троща.

225

 Про внесення змін до рішення 15 сесії VII скликання Вільшанської сільської ради від 15.03.2017 року № 133. 

226

 Про внесення змін до рішення 16 сесії VII скликання Вільшанської сільської ради Вільшанської сільської ради від 19.06.2020 року № 736. 

227

Про внесення змін до рішення 15 сесії VII  скликання Вільшанської сільської ради від ________ року № 737

228

Про вилучення земельної ділянки у гр.Борейко С.В.

229

Про вилучення земельної ділянки у гр. Милостивого Ю.Л.

230

Про вилучення земельної ділянки у гр. Бабюк І.В.

231

Про вилучення земельної ділянки у гр. Яківчук К.В.

232

Про вилучення земельної ділянки у гр. Регети Г.

233

Про вилучення земельної ділянки у гр.Сідліцької Л.А.

234

Про вилучення земельної ділянки у гр.Сердюк Н.П.

235

Про вилучення земельної ділянки у гр.Прокопчук С.В.

236

Про вилучення земельної ділянки у гр.Олішевського Л.А.

237

Про вилучення земельної ділянки у гр. Мельник Т.В.

238

Про вилучення земельної ділянки у гр.Прокопчук О.М.

239

Про вилучення земельної ділянки у гр.Нестерука М.М.

240

Про вилучення земельної ділянки у гр.Глубокого О.В.

241

Про вилучення земельної ділянки у гр. Гуні Л.В.

242

Про вилучення земельної ділянки у гр.Бузовського С.В.

243

Про вилучення земельної ділянки у гр.Бортніка А.В.

244

Про вилучення земельної ділянки у гр.Аністратова О.А.

245

Про вилучення земельної ділянки у гр.Гонишнюк М.Г.

246

Про вилучення земельної ділянки у гр.Іщук Г.І.

247

Про вилучення земельної ділянки у гр.Годлюка Ю.А.

248

Про вилучення земельної ділянки у гр.Гусар Т.А.

249

Про вилучення земельної ділянки у гр.Вертянової З.І.

250

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Мельнику І.С.

251

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Харченко В.А.

252

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Тукаленковій Т.В.

253

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Маслюк О.І..

254

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Броварнику С.В.

255

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Зароднюку І.В.

256

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Горкун Г.П.

257

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Тімуку О.І.

258

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Псюк С.О.

259

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Котюжинській Л.О.

260

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)гр. Білуха В.Г.

261

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) гр. Гниленко Н.Д.

262

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Псюку О.В.

263

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Гребенюк П.І.

264

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Тимчику Л.Ю.

265

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Нестеруку О.О.

266

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Соломянюку Є.С.

267

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Висоцькій М.Ф.

268

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Свинарчук Л.Л.

269

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Луценко А.Ю.

270

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою набуття в постійне користування КЗ «Вільшанський ліцей».

271

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу її у власність гр. Раншу С.Б.

272

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Каляєву С.В.

273

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Шаустюку О.Л.

274

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Романюку Б.М.

275

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Філінському О.Ю.

276

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Розмаїта В.М.

277

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Кузніцову В.А.

278

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Вишневському О.В.

279

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Козиру О.М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь