A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вшануймо Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2021 10:54
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

У ці дні ми згадуємо трагічні події на Майдані і вшануємо пам‘ять героїв Небесної Сотні - тих сміливців, що ціною власних життів, виборювали свободу для цілих поколінь. Боротьба за Україну почалась на Майдані і триває дотепер. Події 2013-2014 рр. служать запобіжником незворотності обраного шляху і ми немаємо жодного морального права передчасно полишити почате. Саме тому, важливо, аби історія про ті часи не згасала і навіки закарбувалася в пам‘яті мільйонів. 
Герої Небесної Сотні є прикладом та новітнім українським символом жертовної любові, турботи про ближнього, сміливості та патріотизму. Адже на роздоріжжі історії нашої держави, в один із складних її періодів, вони не залишились осторонь, а вийшли на мирну акцію протесту. Щоби не допустити сповзання країни в безодню диктатури, щоби захистити права, свободу й гідність рідного народу – і безвинно постраждали за це.  
Кожен українець повинен знати і пам'ятати, якою ціною здобута наша державна та церковна незалежність і свобода, засвідчене наше прагнення бути у європейській сім‘ї народів. Шляху назад вже немає, слід робити все від нас залежне, щоби їхня жертва не була марною. Тож і сьогодні, коли наші брати і сестри продовжують захищати територіальну цілісність і свободу від російської агресії, ми не маємо права на безнадію. Маємо вірити в те, що в Україні – вільній, незалежній, європейській країні – запанує справедливий мир. 
Вшануймо усіх Героїв Небесної Сотні у спільній молитві, а також підтримаймо їхніх рідних, поділяючи з ними біль непоправної втрати. Велика шана для Героїв – це молитва і пам'ять про них. Тож вічна пам’ять і слава Героям Небесної Сотні. 
Герої не вмирають!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь