A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Оголошення про конкурс на вакантні посади

Дата: 24.12.2020 13:35
Кількість переглядів: 909

 

ВІЛЬШАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ  КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ  ВАКАНТНИХ  ПОСАД  ПОСАДОВИХ  ОСІБ МІСЦЕВОГО  САМОВРЯДУВАННЯ :

 

  • начальника фінансового відділу (юридична особа) Вільшанської сільської ради

 

Вимоги до претендентів: знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», Бюджетний кодекс, накази та інструкції Державної казначейської служби України, нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно використання коштів місцевого бюджету, одержання субвенції, практику їх застосування  та інших нормативно-правових документів з урахуванням специфіки посадових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного професійного спрямування, не нижче ступеня магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 3 років; вільне володіння державною мовою; вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку та знання основ діловодства.

 

  • головного спеціаліста фінансового відділу (юридична особа) Вільшанської сільської ради

 

Вимоги до претендентів: знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», Бюджетний кодекс, нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно використання коштів місцевого бюджету, одержання субвенції та інших нормативно-правових документів з урахуванням специфіки посадових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного професійного спрямування, за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста; стаж роботи за фахом  не менше 2-х років; вільне володіння державною мовою; досвід роботи в спеціалізованих бухгалтерських програмах.

 

  • начальника служби у справах дітей (юридична особа) Вільшанської сільської  ради

 

  1. Вимоги до претендентів: знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», Сімейного кодексу України, Цивільного кодексу України, Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства»; Постанов Кабінету Міністрів України: «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», «Про затвердження Положення про прийомну сім'ю», практику їх застосування  та інших нормативно-правових документів з урахуванням специфіки посадових обов’язків.

 

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 3 років; вільне володіння державною мовою, вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку та знання основ діловодства.

Для участі у конкурсі подаються такі документи :

  • заява про участь у конкурсі;
  • автобіографія;
  • заповнена особова картка (П-2ДС);
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;
  • копія паспорта;
  • копія реєстраційної картки платника податків;
  • копія трудової книжки;
  • копія військового квитка;
  • декларація (про майно, доходи);
  • дві фотокартки розміром 4х6;
  • згода на обробку персональних даних.

(Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості).

           Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення.

           Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна в Вільшанській сільській раді Чуднівського району Житомирської області за адресою : с.Вільшанка вул.Короченська, 2. Додаткова інформація за телефоном    +38(096)05-300-35.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь