A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Друга трагічна втрата у громаді... У смутку за Героєм Дмитром Бортніком

Дата: 17.03.2020 15:25
Кількість переглядів: 3230

 

Надзвичайно гірка новина втрати громом прогриміла у сім’ї Бортніків з с.Галіївки, всіх тих, хто знав Дмитра Бортніка, усієї України…

  14 березня підступна смерть забрала життя Дмитра під час дорожньо-транспортної пригоди у Лисичанську, на шляху в зону ООС.


  Дуже важко усвідомлювати втрату ще одного патріота…

  Старший лейтенант Дмитро Анатолійович Бортнік, народився 29 квітня 1995 року в м.Чуднів, Житомирської області. У 2016 році закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. Тоді ж прийшов служити в 30-ту окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького. З 2016 року воював на передових позиціях на сході України. Відразу себе зарекомендував з найкращої сторони, про що свідчать займана ним посада командира взводу роти, а згодом прийняв посаду заступника начальника штабу одного з механізованих батальйонів.
  Дмитро був добряком по життю, постійно допомагав усім, хто потребував. Щирий, товариський, сердечний, відчайдушний, мужній, відкритий, життєлюб за натурою – таким знали Діму не лише рідні, а й по службі. Він вносив у життя військового колективу струмінь енергії та позитиву.
  Він по-справжньому любив та цінував життя, яке відповідало йому прихильність та удачею, та 14 березня став фатальним днем…

  У Дмитра велика, щира та доброзичлива сім’я. У Галіївці зостались у вічній скорботі батьки, молодший брат та близькі родичі, у м.Новоград-Волинський – кохана та любляча дружина, з якою Дмитро нещодавно створив сім’ю.

  Йому було лише 24 роки! Він – протягом останніх років оберігав свою країну на сході. Він – Герой! Тільки починаючи життя – воно обірвалось…  Пам’ять про Дмитра Бортніка залишиться назавжди у серцях кожного, хто був знайомий з цим відважним хлопцем. Його любитимуть та поважатимуть завжди.

  Вільшанська сільська рада висловлює глибоке й щиросердне співчуття родині, яка виховала справжнього патріота та розділяє невимовний біль важкої втрати. Вічна пам’ять та слава Герою!


Господи! Поклади край війні та поверни усіх солдатів живими додому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь