A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Учителі громади демонстрували майстер-класи

Дата: 03.03.2020 09:21
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

  Нещодавно у Вільшанському ліцеї відбувся черговий обмін досвідом роботи учителів англійської мови.

  Знаннями ділились учителі  Леся Володимирівна Машталяр – КЗ «Вільшанський ліцей», Ірина Дмитрівна Кухар – Трощанська школа та Тетяна Михайлівна Кучерявенко – Галіївська школа.

  Першою розпочала майстер-клас Леся Володимирівна. На початку колегам було запропоновано долучитись до обговорення про очікування від заходу, прикрасивши дерево яблуками з думками. Методична тема, над якою працює учитель «Формування  комунікативної компетентності  учнів засобами інтерактивних технологій  на уроках англійської мови». Особливістю досвіду  була презентація власного посібника «Методичний посібник з англійської мови для  початкових класів».

  Леся Володимирівна демонструвала майстер-клас у формі гри. Учителька має велику кількість роздаткового матеріалу для організації  інтерактивної роботи на уроках.

  Ірина Дмитрівна Кухар представила методології проектів навчання  на основі компетентностей, проектів, а також дизайнерського мислення.  Колеги ознайомились з кожним методом. На початку зустрічі Ірина Кухар розповіла про себе за допомогою карток.

  Досвід Тетяна Михайлівна Кучерявенко розпочала з рухових елементів, опісля розповіла про свою багаторічну учительську діяльність. Методичною темою, над якою працює має назву «Реалізація компетентного підходу  в організації мовленнєвих літніх таборів». Особливість досвіду Тетяни Михайлівни – це  демонстрація Лепбуку – об’ємні записники для  організації навчального матеріалу на певну тему. Також учителька представила  звіт мовного табору у вигляді куба, який розкладається, чим показала свою креативність та творчу особливість. Також запропонувала вчителям виконати завдання, які розробляє для своїх учнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь