A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Підростаюче покоління правників громади. Хто виявився найспритнішим?

Дата: 13.12.2019 08:44
Кількість переглядів: 1308

  Фото без опису

   У КЗ «Вільшанський ліцей» проведено інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри» серед загальноосвітніх навчальних закладів  у межах Всеукраїнського тижня права.

   Учні Карповецької, Трощанської та Галіївської шкіл зустрілись у Вільшанському ліцеї, де змагались за перемогу у правничих конкурсах. Кожна із команд загальноосвітніх навчальних закладів складались із шести учасників. Знавці права представили свої команди, продемонструвавши назву та девіз, особливо завзяті учасники до представлення додали запальний танок для заохочення вболівальників. У грі приймали участь «Друзі Шерлока» (команда Карповецької ЗОШ), «Еврика» (команда ліцею), «Феміда» (команда Трощанської ЗОШ) та «Адвокат» (учні Галіївської школи)

  Конкурс складався із різних розділів, де учні 9-10 класів демонстрували не лише свої навики та знання у галуззі права, а  й особисту кмітливість, уважність та спритність.

  За грою команд спостерігало журі. Після підрахунку балів  озвучено результат, за яким перше місце здобула команда Карповецької школи, друге посіла команда Вільшанського ліцею, третє – учасники Галіївської школи, четверте – Трощанська школа. Усі команди були нагородженні грамотами та подяками, а представники Вільшанської сільської ради вручили грошові сертифікати на покупки необхідних на думку учнів речей для школи.

  У ході правничих ігор Надія Петрик –  інспектор ювенальної превенції Чуднівського відділення поліції – популяризувала учням професію поліцейського, ознайомила учнів загальноосвітніх навчальних закладів з діяльністю підрозділів Національної поліції, що здійснюють свої повноваження у сфері забезпечення прав та найкращих інтересів дітей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь