A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

КЗ "Вільшанський ліцей"

У ліцеї відзначили 150-річчя Лесі Українки

150 років – це мало для тисячоліття, це багато для життя людини на Землі, але цього достатньо, щоб вміти пам’ятати тих, кого ми любимо, тих, хто своїм життям та здобутками досяг зірок, хто своїм талантом зумів зачепити найпотаємніші струни душі

00:33 26.02.2021

І семестр 2020-2021 навчального року закінчили весело!

Весело, цікаво і пізнавально зустріли 2021 рік учні КЗ " Вільшанський ліцей". Для 5 - 6-А класів, 6-б - 7 класів відбувся новорічний квест "У пошуках скарбів Діда Мороза". На 5 станціях-зупинках учні навчалися акторському мистецтву, відгадували  загадки і кросворди, співали  новорічні пісні і щедрівки, читали вірші і промовляли своє ім'я  навпаки. По закінченню квесту усі отримали солодкі подарунки і привітання від Діда Мороза і Снігуроньки. Учні 8-9, 10-11 класів здійснили віртуальні подорожі країнами світу і дізналися, як святкують новорічні свята у Швеції, Іспанії, Японії, Італії. Для цього кожен клас підготував свою відеопрезентацію. Також співали пісні, брали участь у конкурсах і розвагах. Маємо сподівання, що наступний рік принесе нам менше несподіванок і більше приємних вражень. З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

15:43 24.12.2020

Вшанували пам'ять жертв голодоморів

З метою вшанування пам’яті жертв голодоморів КЗ «Вільшанський ліцей» приєднався до акції «Запали скорботну свічку». Для учнів було організовано перегляд тематичних мультфільмів та документальних фільмів про події Голодомору 1932-1933 років, проведено тематичну лінійку, уроки пам’яті, бесіди, відео-уроки.

15:07 27.11.2020

Відзначення Дня Гідності та Свободи

У ліцеї було проведено лінійку-реквієм до Дня Гідності та Свободи, пізнавальні бесіди «Україна – територія гідності і свободи», години спілкування на темиу «Небесна Сотня. Герої, які змінили хід історії», конкурс малюнків «Я славлю рідну Україну». До проведення заходів були залучені учні 6-8 класів. Пам’ять героїв вшанували хвилиною мовчання.

13:01 20.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь